A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

День пам’яті жертв Голодомору.

Дата: 07.12.2020 13:38
Кількість переглядів: 195

Четверта субота листопада – день, що об’єднує українців через минуле. Минуло вже багато років, від тих жахливих подій, що своєю жорстокістю не знаходять прикладу в історії людства. Тоді було винищено понад 7 мільйонів українського народу, які загинули в страшних муках голоду.

    Мало знайдеться не тільки в історії України, а й світу, таких жахливих трагедій, як Голодомор 1932-1933 років, який випав на долю народу найродючішої і найблагодатнішої землі – України.

     Голод – це не тільки смерть, а й духовна руїна, знищення здорової народної моралі, втрата ідеалів, занепад культури, рідної мови, традицій.

    Сьогодні, коли від початку голодомору минуло десятки років, ми не маємо права забувати слово правди. На десятиліття можна засекретити архіви, та з пам’яттю народу нічого не вдієш, вона зберігатиме правду. Правду про страшні події. Це наша історія, і ми повинні знати і пам’ятати її.

   У зв'язку з цими подіями,27 листопада 2020 року в нашому ліцеї вихователь Отришко Наталія Григорівна  провела виховну годину,присвячену «Голодомору».

   Метою вихової години було ознайомлення учнів з трагічним минулим нашого народу,виховати здатніть на скорботу і память про мільйони загублених життів співвітчизників.

Підготувала Заступник директора з НВР Саліхова В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора