A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Проєкт "Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація"

Дата: 24.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 105

«Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація», що реалізується громадською організацією « Міжнародна агенція змін» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

Проєкт покликаний сприяти розвитку соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах шляхом розробки та фінансування проектів молодіжних організацій, лідерів думок та активістів волонтерського руху. Під час проекту було розроблено інтерактивну навчальну платформу ( https://fundraiser.games/).

Інформацію про проект серед молоді та зацікавлених осіб зареєструватись у каталозі організацій, що підтримують молодіжні ініціативи за посиланням: https://fundraiser.games/registration/#company. Реєстрація у каталозі надає можливість розбудови міжрегіональної співпраці, пошуку партнерів для спільних проектів, посилення свого впливу у громадах та регіоні, поширення інформації про свою діяльність серед молоді та залучення молодих активістів до своїх проектів.

Також просимо розповсюдити інформацію про YouTube канал FUNdraiser:https://www.youtube.com/channel/UCd8KPTlyOyGkMp51qKOePxO/videos, на якому вже доступні 14 навчальних відео з фандрейзингу на молодіжні проєкти від провідних українських експертів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора