A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Гості нашого ліцею.

Напередодні дня Святого Валентина, до нашого ліцею в гості завітали представники храму Пресвятої Богородиці, що знаходиться в місті Бердянськ, отець Іван і отець Богдан. Вони провели нашим учням дуже цікаву виховну годину, присвячену до Дня Святого Валентина. Діти з великим задоволенням і захопленням прийняли гостей, а ще з більшою зацікавленістю прослухали виховну годину. Наприкінці свята учні та гості відвідали солодкий стіл, який був організований спільними зусиллями адміністрації нашого ліцею та гостями із храму. Дітям настільки сподобалася зустріч, що вони запропонували отцю Івану і отцю Богдану відвідати наш учбовий заклад і наступного разу. Ця зустріч залишила тільки приємні спогади у кожного з нас.

13:58 18.02.2020

Будні гуртожитку.

Учні після занять разом з вихователем відпочивають в спортивному залі,

08:21 18.02.2020

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ

27 січня була проведена, вихователем Отришко Н. Г. виховна година, присвячена до дня пам’яті жертв голокосту. Метою якої було ознайомити учнів з сумними подіями Голокосту в Україні; виховати почуття патріотизму; бажання вивчати історію своєї країни.

14:26 28.01.2020

Відпочинок з вихователем.

В нашому ліцеї існує кімната релаксації, в якій наші діти відпочивають кожного дня після занять.

14:26 28.01.2020

День Соборності України.

В День Соборності України, вихователь Отришко Н. Г. провела виховний захід, метою якого було виховання національної свідомості учнів; поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу.

14:06 28.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора