A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс фахової майстерності з професії "Тракторист"

   В рамках тижня з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» в Державному навчальному закладі «Осипенківський професійний аграрний ліцей» був проведений конкурс фахової майстерності з даної професії.

09:46 05.04.2019

"Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка нема"

Щороку в березневі дні все свідоме українство вшановує свого Генія і Пророка, який став символом України - Тараса Григоровича Шевченка.  З метою гідного відзначення 205 річниці з дня народження великого поета і мислителя, підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в нашому ліцеї було проведено відкритий урок. Першорядним завданням нашого ліцею  сьогодні є спрямування навчально-виховного процесу на вивчення молоддю ХХІ століття  невмирущого і незгасного слова Тараса Шевченка – батька української нації. У його словах показана нам далека-далека дорога для нашої майбутності. Ми маємо глибоко і досконало вивчити творчість Кобзаря, вчитуватись у  його слова, шукати  дороги, йти нею, щоб щастям і миром пломенилась наша ненька-Україна.          

11:00 11.03.2019

Святковий концерт до Дня 8 Березня «А жінка в світ приходить для любові…»

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту і від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на Землі. 8 Березня – одне з найкращих і найсвітліших свят, яке присвячене найдорожчим людям на світі – мамам, сестрам, бабусям.

10:00 07.03.2019

Масляна: традиції наших предків

Масляна з давніх часів вважалася найвеселішим народним святом. Кожного дня тижня дотримувалися свої традиції. Згідно з повір’ям наших предків, головною ідеєю цього тижня є позбавлення від зими і пробудження природи. На це і спрямовані всі традиції Масляної. У 2019 році 

19:00 06.03.2019

ВІЛ/СНІД умій себе захистити

6 березня в ДНЗ «Осипенківський ПАЛ» були проведені низка заходів в присвячених боротьби зі СНІДом, головною метою яких було привернути увагу учнівського та педагогічного колективу до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.

10:00 06.03.2019

Новий рік 2019!!!

Новий Рік - це свято, яке передбачає щось нове, щось краще, ніж було в минулому. 

15:31 26.12.2018

Учні ліцею привітали зі святом Святого Миколая вихованців дитячого садка "Пізнайко"

Наші учні у ролі Святого Миколая та янголів привітали зі святом вихованців дитячого садка "Пізнайко". Дітки та вихователі з великою цікавістю схулали привітання, та у відповідь розповіли вірші Сятому Миколаю. На завершення дійства усі малюки отримали  солодкі подарунки та сфотографувалися із Святим Миколаєм на згадку про  веселе свято. 

10:43 19.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора