A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Співпрація з компанією New Holland Україна

     Все більше агропромислових господарств  Півдня Запорізької області в своїй роботі використовують сучасну потужну техніку. Найбільшою популярністю серед агрофірм та агрохолдінгів нашого регіону користується техніка виробництва групи заводів компанії New Holland, яка зарекомендувала себе під час роботи надійністю, високими економічними показниками  та якістю виконання робіт.

11:37 24.11.2021

Зональні змагання серед команд учнів професійно-технічної освіти Запорізькоі області

Найпопулярніший з ігрових видів спорту є футбол. 6 жовтня на стадіоні «Єнергія»  м. Бердянськ відбулись зональні змагання з міні-футболу серед команд ліцеїв Запорізької області. Учні Осипенківського ліцею також прийняли в них участь. В нашу підгрупу ввійшли дві найсильніші команди: «Бердянський економіко-гуманітарний коледж»  та ДНЗ «Приморський ПАЛ». В другу підгрупу : Бердянський  економіко-гуманітарний коледж БДПУ,  ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти», ДНЗ «Федорівський ПАЛ». Ігри проходили на високих швидкостях, технічно та тактично грамотно. За підсумками змагань перше місце зайняла команда «Бердянського економіко-гуманітарного коледжу»,  друге – ДНЗ «Бердянський МПЛ», третє - ДНЗ «Приморський ПАЛ». Наша команда та команда  ДНЗ «Федорівського ПАЛ»  зайняли останні місця в своїх підгрупах. По різниці забитих та пропущених м’ячів в нашої команди кращий результат аніж у Федорівки.  Хорошу техніку та тактику гри показали Сорочінець Є., Курочка В. та капітан команди Тараненко В.

13:47 07.10.2021

Жнива 2021

Навчальний заклад продовжує збирання ранніх зернових культур на навчальних полях. Зібрано та обмолочено посіви ячменю, гороху та проходить обмолот озимої пшениці. Незважаючі на влику спеку та часті дощі збирання врожаю здійсюєть у встановлені агротехнічні терміни.

11:27 13.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора