A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Озеленення території нашого ліцею

Одним з найважливіших завдань сучасності є постійне підвищення екологічної освіти громадськості, зокрема, підростаючого покоління – гуманної позиції у ставленні до природи, бережливого використання природних ресурсів, охорона рослинного та тваринного світу. Ці завдання і втілюють працівники нашого ліцею.

13:55 28.04.2021

Співпраця з ПАТ "Бердянські жниварки"

     Продовжуємо співпрацю між ДНЗ "Осипенківський професійний аграрний ліцей" та одним з найбільшим виробником сільськогосподарської техніки ПАТ "Бердянські жниварки" і Торговою маркою JOHN GREAVES. 19/04/2021 року учні групи ТСВ-1 закінчили проходження виробничої практики на даному підприємстві та за результатами атестації здобувачам освіти присвоєно 2 розряд з професії "Слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування" слід зазначити що ПАТ "Бердянські жниварки" забезпечило оплачувану практику, харчування та взяло на себе оплату палива на підвіз практикантів до підприємства, а також гарантує працевлаштування після випуску.     Оскільки відповідно до корпоративної етики підприємства фото та відео зйомка процеса виробництва заборонена, пропонуємо Вашій увазі фото з екскурсії на виробництво учнів 2018 року яка відбулась рівно три роки тому в цей день.   Викладач спецдисциплін Бондаренко П.В.

11:01 26.04.2021

Психологічна допомога здобувачам освіти з числа внутрішньо переміщених осіб.

Кожного понеділка в ДНЗ « Осипенківський професійний аграрний ліцей» проходе година психологічного спілкування зі здобувачем освіти, із числа внутрішньо переміщених осіб, які мають особливу потребу в цьому. 

12:59 06.04.2021

Увага дистанційне навчання!

Відповідно до наказу директора ліцею, з 07.04.21 по 16.04.21 запроваджено дистанційне навчання!!!! Детальна інформація в майстрів виробничого навчання та класних керівників груп. Порядок та терміни проходження виробничої практики в групах ТСВ-1 та ТВ-1  залишається незмінними.

10:59 06.04.2021

Проєкт "Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація"

«Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація», що реалізується громадською організацією « Міжнародна агенція змін» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

15:38 24.03.2021

Привітання від членів компютерного гуртка до 8 Березня

Любі наші матусі, бабусі, сестри, кохані дівчата, одгогрупниці, учасниці групи та жіночий колектив нашого закладу!!! Вітаємо Вас зі Святом Весни та краси!! Бажаємо доб- робуту, здоров`я, мирного неба та яскравих посмішок!!! З повагою учасники комп`ютерного гуртка ліцею.

19:25 06.03.2021

Проміжна підсумкова атестація за професією "МУЛЯР" 3 розряду

19.02.2021 року у групі МШ-11 проводилася проміжна підсумкова атестація за професією «Муляр» 3 розряду. Здобувачі освіти продемонстрували свої вміння та навички при улаштуванні стовпчика розміром 380 на 380 мм за однорядною системою перев’язування швів. В цілому кожен учень засвоїв програму 3 розряду за професією муляр, що і показало виконання практичного і теоретичного завдань. Поряд з тим, були допущені деякі недоліки, що було відзначено комісією. Слід зазначити що результати продемонстровані в період проміжної атестації учнями групи говорить про те що в подальшому навчанні можна сподіватися на зростання професійних навичок. Бажаю хлопцям професійного зростання та бажання бути кращими кожен день. Підсумовуючи результати та аналізуючи мотивацію здобувачів освіти до професії яку вони обрали, хотілося б переповісти для них байку-казку великого українського педагога Василя Сухомлинського "Який слід повинна залишати людина на землі?"

08:40 24.02.2021

Військово-патріотичне виховання в ліцеї

15 лютого виповнилось 32роки від дня закінчення війни в Афганістані. Цій знаменній даті була присвячена виховна година, яка називалась «Час і досі не загоїв рану-цей одвічний біль Афганістану». На зустріч з учнями було запрошено двох ветеранів, які розповіли їм про ті далекі події.

08:41 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора