A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Теорія та практика на сучасних тракторах марки New Holland

Дата: 04.02.2022 08:26
Кількість переглядів: 292

Теорія та практика на сучасних тракторах марки New Holland

 

   Все більше агропромислових господарств  Півдня Запорізької області в своїй роботі використовують сучасну потужну техніку. Найбільшою популярністю серед агрофірм та агрохолдінгів нашого регіону користується техніка виробництва групи заводів компанії New Holland, яка зарекомендувала себе під час роботи надійністю, високими економічними показниками  та якістю виконання робіт.

  Така сучасна техніка потребує підготовки висококваліфікованих робітників для роботи та технічного  обслуговуванню. Саме  це стало спільним вектором співпраці між Державним навчальним закладом «Осипенківський професійний аграрний ліцей», представництвом групи компаній New Holland в Україні та основним замовником кадрів навчального закладу агрохолдінгом «Запоріжжя Агро».

   Під час спільного засідання робочої групи були визначені напрямки покращення якості підготовки та підвищення кваліфікації здобувачів освіти за професією «Тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «А1», «А2», «В1» а саме: оновлення матеріально технічної бази закладу, підвищення кваліфікації та стажування  педагогічних працівників на базі навчального центру New Holland, проходження навчально-виробничої практики та подальше працевлаштування випускників закладу в агрохолдінгу.

  Під час засідання для присутніх були проведені відкриті уроки з предмету «Трактори» на тему «Коробка передач трактора New Holland Т9 та Т5» та «Сільськогосподарські машини» на тему «Жатки New Holland» викладачами ліцею Бондаренко Павлом Володимировичем та Прокопенком Дмитром Вікторовичем на навчальних матеріалах які були надані на початку року фаховими консультантами компанії New Holland.

  На засіданні виступив представник «Запоріжжя Агро» Зубко Лариса Степанівна, яка відмітила довготривалу співпрацю з навчальним закладом, відзначила що такий трьох сторонній симбіоз між навчальним закладом, виробником сільськогосподарської техніки та аграрним підприємством дасть новий поштовх в запровадженні дуальної системи навчання, покращить якість підготовки трактористів та зменшить відтік молоді з сільської місцевості.

 

  Державний навчальний заклад «Осипенківський професійний аграрний ліцей»  в особі педагогічних працівників та учнівського колективу дякує всім учасникам даного заходу та сподівається що дана співпраця позитивно вплине на підготовку кваліфікованих робітників сільськогосподарського профілю, проходження виробничої практики, дуального навчання та буде сприяти їх подальшому працевлаштуванні на техніці марки New Holland якість якої  перевірено часом  агропідприємствами Запорізької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора