A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

19 квітня в ліцеї пройшов День відкритих дверей

Дата: 22.04.2019 08:48
Кількість переглядів: 242

Осипенківський  професійний аграрний ліцей займається підготовкою Трактористів-водіїв та Кухарів, які можуть виростити щедрий урожай, відремонтувати техніку, смачно приготувати та нагодувати.

19 квітня  ліцей широко відчинив свої двері, запрошуючи абітурієнтів для ознайомлення. А їх було понад 70 осіб.

Перед початком зібрання у фойє була влаштована виставка художніх робіт наших учнів.

Цього дня було людно й гамірно на подвір’ї та в приміщенні ліцею. Тут зібралися випускники 9-11-х класів шкіл Бердянського району та вчителі.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Соловей І.С. розповіли гостям про успіхи ліцею, творчі досягнення, матеріально-технічну базу, умови вступу, розмір стипендії. Екскурсію по ліцею для учнів шкіл проводили наші вчителі та майстри виробничого навчання: Бондаренко П.В., Карташова О.В., Саліхова В.В., Прокопенко Д.В., Панчанко О.В. Крім того, учні шкіл району мали можливість познайомитися із викладачами, побувати в навчальних аудиторіях, гуртожитку.

Для бажаючих навчатися за професією "Кухар.Кондитер" майстер виробничого навчання Іваненко Л.С. підготувала майстер-клас "Різновиди десертів", приготування для учнів далось легко і вийшло дуже смачно.

Захоплення гостей викликала навчальна техніка, представлена на подвір’ї ліцею, що використовується у виробничій діяльності учнів ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора