A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Святковий концерт до Дня 8 Березня «А жінка в світ приходить для любові…»

Дата: 07.03.2019 10:00
Кількість переглядів: 232

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту і від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на Землі. 8 Березня – одне з найкращих і найсвітліших свят, яке присвячене найдорожчим людям на світі – мамам, сестрам, бабусям.

7 березня в ДНЗ «Осипенківський ПАЛ» пройшов святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню «А жінка в світ приходить для любові…».

Метою святкового заходу стало: створення позитивного емоційного настрою; виховання любові до Батьківщини, поваги до жінки; виховання чуйності, доброти, милосердя, вдячливості, естетичного смаку; формування навичок морально – етичної поведінки.

Учні ліцею дарували всім присутнім жінкам і дівчатам, квіти та листівки, море теплих слів, сповнених любові пісень та романтичних танців. Глядачі отримали безліч позитивних емоцій напередодні 8 Березня і поринули в атмосферу справжнього свята. Сповнені гордості за молоде покоління, всі присутні були вдячними глядачами на святі і дякували учасникам бурхливими оплесками.

До жіночого та дівочого колективів ліцею з привітаннями звернувся директора ліцею Ляшко М.Д., який виступив зі словами вдячності за сумлінну працю та великий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління.

 

 

Заступник директора з НВР Соловей І.С.

Вихователь Отришко Н.Г.

Бібліотекар Анохіна І.Є.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора