A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Виховна година в рамках Тижня безпеки руху

Дата: 22.11.2018 11:40
Кількість переглядів: 287

  На сьогодні світовий парк нараховує біля 600 млн. одиниць автомобілів. Автомобіль став іншим, іншими стали й умови роботи на ньому. У сучасних умовах автомобілізація розвивається стрімкими темпами. Проблема безпеки руху на дорогах існувала ще в епоху кінного транспорту, а особливо активізувалася з появою механічних транспортних засобів. Уже в 1831р., коли в Лондоні робилися перші спроби перевезення пасажирів на возах з паровими двигунами, стався перший дорожньо-транспортний випадок, при якому віз, об’їжджаючи дітей, що грали на дорозі, врізався в стіну будинку, у результаті чого загинув водій. Слід відмітити, що найбільший сектор автотранспортного парку країни – приватна власність фізичних осіб, тому стан із аварійності на індивідуальному транспорті визначає в цілому ситуацію щодо аварійності в державі.

   Саме з такого екскурсу  в історію та з наведеням цікавих фактів розпочалась загальноліцейна виховна годана в рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який проходив з 12.11.2018 по 16.11.2018 року в стінах нашого навчального закладу.

  Класний керівник групи «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Водій автотранспортних засобів» та викладач предмету «Правила дорожнього руху» Прокопенко Дмитро Вікторович провів для учнів виховну годину в якій ознайомив їх з правилами поведінки на проїзній частині, з обов’язками та правами пішоходів, пасажирів, з вимогами до велосипедистів.

  Під час класної години педагог використовував презентації з статистикою та причинами дорожньо-транспортних пригод, відео фрагменти фільмів.

  В кінці класної години учні пройшли цікавий квест на тему «Чи вмію я поводитись на дорозі».

Методист    Бондаренко П.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора