A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Профілактична зустріч-бесіда з правоохоронцями.

Дата: 26.11.2020 11:55
Кількість переглядів: 269

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи в нашому ліцеї, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

24 листопада  2020 року в нашому ліцеї  відбулася зустріч старшого  дільничного офіцера поліції Нестерова Олександра Олександровича та дільничного офіцера поліції Корнета Андрія Миколайовича з учнями ліцею.

Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання та відбулась роз’яснювально-профілактична бесіда з учнями  щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі та їх наслідків, формування негативного ставлення до шкідливих звичок.

Учні  уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на попередньо підготовлені учнями запитання, які є актуальними для нашого ліцею. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали учням і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили питання за темою зустрічі.

Заступник директора з НВР  Саліхова Валентина Володимирівна разом з учнями  подякували  працівникам поліції за проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора