A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

І етап конкурсу ім. Яцика

Дата: 20.11.2018 12:23
Кількість переглядів: 222

   

Перший етап щорічного Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика стартував 9 листопада в Державному навчальному закладі «Осипенківський професійний аграрний ліцей»

    До конкурсантів з привітальним словом звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Панасевич І.С. З процедурою проведення конкурсу учнів ознайомив методист ліцею Бондаренко П.В.

   Різноманітні завдання конкурсу змусили конкурсантів інтенсивно попрацювати, адже вони мали змогу виявити свою теоретичну підготовку, а також творчі здібності. Взагалом в написанні конусних робіт участь взяли 14 чоловік.

   Комісія у складі викладача української мови та літератури Анохіної І.Є., викладача зарубіжної літератури Іванової А.О. та заступника директора з навчально-виховної роботи перевірили конкурсні роботи та визначили переможця І етапу, ним став Лозовой Олег Віталійович учень третього курсу який здобуває професію «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Водій автотранспортних засобів.». Саме він візьме учать в ІІІ обласному етапі конкурсу, який відбудеться 08.12.2018 рокув Запорізькому машинобудівному вищому професійному училищі.

    Методист Бондаренко П.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора