A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Відкритий урок з предмету "Ділова українська мова"

Дата: 07.11.2018 13:42
Кількість переглядів: 283

 Відповідно до плану роботи методичної комісії технічного напрямку 29 жовтня 2018 року викладач української мови та літератури Анохіна Ірина Євгеніївна провела відкритий урок з групою МШ – 13, які навчаються за професією «Муляр. Штукатур»  з предмету « Українське ділове мовлення»  на тему: «Резюме та основні вимоги, щодо його укладання».

Метою уроку було ознайомити учнів із призначенням та формою вказаних ділових паперів, навчити складати їх за зразком, удосконалити вміння працювати з документами, ознайомити з реквізитами та вимогами до оформлення паперів.

Для проведення уроку викладач використала візуальні таблиці, роздатковий матеріал, дидактичний матеріал, презентацію Power Point.

Урок пройшов на високому методичному рівні з дотриманням всіх вимог, на уроці панувала позитивна психологічно – комфортна атмосфера спілкування, всі учні брали активну участь в опрацюванні нового навчального матеріалу, проявляли інтерес та високу пізнавальну активність. Викладач майстерно виконала всі поставлені завдання до уроку, чітко і доступно виклала навчальний матеріал, бездоганно пояснила його, що зумовило ефективність отриманих учнями знань.

За інформацією голови методичної комісії технічного напрямку Прокопенко Д.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора