A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Оновленння матеріально-технічної бази

Дата: 17.03.2020 20:37
Кількість переглядів: 420

 

Продовжується оновлення матеріально-техічної бази навчального закладу.

За результатами проведеного тендеру, 10.03.2020 року почалось технологічне налагодження придбаного за кошти від навчально-виробничої роботи, культиватора для суцільної обробітку грунту марки  TERRA 5 PRO 620.

Дана марка відповідає сучасним вимогам до агротехнологічного обробітку грунту, дозволяє якісно здійснити культивацію поля передпосівну обробку грунту та чорних парів, забезпечує одночасну культивацію, вирівнювання та ущільнення грунту. Для запобігання забивання лап післяжнивними рештками, лапи культиватора обладнанні двох спіральними пружинними стійками, подрібнення грунту та вирівнювання забезпечують чотири планчасті котки. Ширина захвату 6.2 метра.

З 10.03.2020 року здобувачі освіти групи ТСВ-3 які проходять навчання за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Водій автотранспортних засобів» розпочали технологічне збирання та регулювання культиватора  TERRA 5 PRO 620.

Після підготовчих робіт розпочнеться обкатка та виїзд на навчальні поля машино-тракторного агрегата.

В планах ліцею, на осінь 2020 року, стоїть придбання сучасного трактора, що забезпечить більш якісну підготовку кваліфікованих робітників для агропромислового комплексу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора