A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

1 грудня-День боротьби зі СНІДом

Дата: 07.12.2020 13:38
Кількість переглядів: 216

         1 грудня у всьому світі говорили про СНІД, про те, яку загрозу

існуванню людства несе глобальна епідемія, згадували і оплакувати тих, хто вже помер або смертельно хворий, говорили про масштаби трагедії чуми ХХ, а тепер вже і ХХI століття.    

       Цей день з'явився в календарі у 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.     З метою формування здорового способу життя,підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД,його профілактику й толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих 1 грудня 2020 року в нашому ліцеї відбулася виховна година присвячена Дню боротьби зі СНІДом. Вихователь Отришко Н.Г.,заступник директора з НВР Саліхова В.В. та викладач Анохіна І.Є спільними зусиллями підготували для учнів  цікаву доповідь та  відеоматеріали. На  виховну годину до нашого ліцею завітав старший дільничний офіцер Нестеров Олександр Олександрович, який також прийняв активну участь  у обговоренні данної теми.   Учні мали можливість отримати відповіді на свої запитання. Дехто дізнався дуже багато цікавого  й нового.

   Метою даного заходу було  донести  молоді  знання про цю загрозу, пов’язану з поширенням цієї хвороби на планеті,  та цінувати найдорожче, що є в житті  здоров’я.

 

Підготувала Заступник директора з НВР Саліхова В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора