A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Атестація на право керування трактором

Дата: 10.12.2020 20:04
Кількість переглядів: 267

10.12.2020 року спільною комісією з представників Держпродспоживслужби України в Запорізькій області та викладачами нашого навчального закладу було здійсненно атестацію здобувачів освіти на  право отримання посвідчення «Траткориста-машиніста сільськогосподарського виробництва категорій «А1», «В1»».

Атестація скаладалась з двох частин теоретичної та практичної. Під час теоретичної частини кандидати на право отримання посвідчення тракториста на сайті Головного сервісного центру МВС України пройшли тестування з правил дорожнього руху, основ безпеки руху та надання першої медичної допомоги. Тести з будови та технічної експлуатації тракторів та зернозбиральних комбайнів було проведенно за затвердженими  паперовими білетами.

Практична частина, незважаючи на важкі погодні умови, була проведенна на навчальному тракторі МТЗ-82 на майданчику для початкового водіння автомобіля.

Особливо слід відмітити ученицю групи ТВ-2 Школу Дарю, єдину дівчину в групі, яка з першого разу склала іспит з теоретичної та практичної частини.

Вітаємо всіх випускників, які успішно склали іспит та отримають найближчим часом  посвідчення «Тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва категорій «А1», «В1». Для тих, хто не показав достатній рівень знань буде організована перездача атестації, про що буде повідомленно додатково майстром групи.

Також члени методичної комісії професійного напрямку, які здійснюють підготовку за даною професією, отримали відповіді та рекомендації стосовно організації та проведення атестації від співробітників Держпродспоживслужби  України в Запорізькій області.

 

За інформацією методиста Бондаренко П.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора