A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті жертв Голодомору.

Четверта субота листопада – день, що об’єднує українців через минуле. Минуло вже багато років, від тих жахливих подій, що своєю жорстокістю не знаходять прикладу в історії людства. Тоді було винищено понад 7 мільйонів українського народу, які загинули в страшних муках голоду.

13:38 07.12.2020

До уваги педагогічних працівників, для Вас запропоновано дистанційне навчання з отриманням сертифікату

Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області розпочинає підготовчу роботу щодо проведення дистанційного навчання педагогічних працівників у 2021 році.

10:16 04.12.2020

Профілактична зустріч-бесіда з правоохоронцями.

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи в нашому ліцеї, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

11:55 26.11.2020

Практичне керування автомобілем

Відповідно до плану роботи методичної комісії технічного напрямку, проведенно моніторинг практичного водіння автомобілів категорії «В», інструктор з індивідуального водіння Панченко О.В., група ТВ-2. Під час моніторингу зверталась увага на виконання операції щоденного технічного обслуговування автомобілів здобувачами освіти, керування автомобіля в обмеженому просторі та рух на дорогах з велико. інтенсивністю руху.

13:45 10.11.2020

День фізичної культури та спорту.

10 вересня в нашому ліцеї були проведені масові змагання , які були присвячені Дню фізичної культури та спорту. Учні груп змагалися з таких видів як : обертання гімнастичного обруча , стрибках на скакалці , підтягуванні на перекладині , гирьового спорту , перетягуванні канату . Та найцікавішою була гра з міні-футболу між командами груп водіїв та мулярів.      

09:46 22.10.2020

Кисневі коктейлі.

Погана екологія, знижений вміст кисню в повітрі, високі інтелектуальні і психічні навантаження в ліцеї- все це  викликає у сучасних дітей стан стресу, перенапруження всіх адаптаційних  систем організму. Звідси недалеко и до розвитку функціональних порушень ,а часом і до хронічних захворювань.

09:40 22.10.2020

Кубок з міні-футболу.

13 жовтня відбувся черговий турнір з міні – футболу на кубок пам’яті В.Г.Романька.   В цих змаганнях прийняли участь три команди. В першій грі з рахунком 1:0 перемогла команда ліцею. В другій грі з рахунком 2:0 також перемогла наша команда. Гра між командами Осипенківської ЗОШ і Новопетрівської ЗОШ закінчилась з рахунком 1:2 в якій перемога дісталась команді з Новопетрівки.  В нашій команді кращими були : Курочка Володимир , Сорочинець Егор ,Мартинович Василь та Шиманський Дмитро.       

09:23 19.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора