A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Осипенківський професійний аграрний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Виховна година в рамках Тижня безпеки руху

  На сьогодні світовий парк нараховує біля 600 млн. одиниць автомобілів. Автомобіль став іншим, іншими стали й умови роботи на ньому. У сучасних умовах автомобілізація розвивається стрімкими темпами. Проблема безпеки руху на дорогах існувала ще в епоху кінного транспорту, а особливо активізувалася з появою механічних транспортних засобів. Уже в 1831р., коли в Лондоні робилися перші спроби перевезення пасажирів на возах з паровими двигунами, стався перший дорожньо-транспортний випадок, при якому віз, об’їжджаючи дітей, що грали на дорозі, врізався в стіну будинку, у результаті чого загинув водій. Слід відмітити, що найбільший сектор автотранспортного парку країни – приватна власність фізичних осіб, тому стан із аварійності на індивідуальному транспорті визначає в цілому ситуацію щодо аварійності в державі.

11:40 22.11.2018

НАЙВАЖЛИВІША ПОДІЯ В ЖИТТІ НАШОГО ЛІЦЕЮ – ЦЕ, ЗВИЧАЙНО, ПОСВЯТА В ЛІЦЕЇСТИ

19 листопада відбулася посвята в ліцеїсти. Цей день дуже особливий для учнів першого курсу, оскільки  вони не лише отримують почесне звання «Ліцеїст», а й мають чудову нагоду продемонструвати свої таланти та як вони здружилися з початку навчального року.  

14:47 19.11.2018

Урок фізичної культури

15.11.2018 року  в рамках Тижня фізичної культури та спорту, викладачем  фізичної культури був проведений відкритий урок на тему «Удосконалення техніки верхньої та нижньої подачі м’яча , прийом м’яча зверху та знизу. Урок пройшов в спортивному залі ліцею з групою ТСВ-2, які отримують професію «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Водій  автотранспортних засобів»

11:04 16.11.2018

Участь у форумі голів учнівського самоврядування

14 листопада 2018 року в  Державному навчальному закладі «Запорізький професійний ліцей автотранспорту»  відбувся 20 форму голів учнівського самоврядування серед учнів закладів професійної(професійної освіти)

08:56 16.11.2018

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!!!!

Учні, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-картки. МОН просить освітян на місцях якомога ширше інформувати про це батьків та учнів, а Державна міграційна служба доручила своїм територіальним органам сприяти школярам в оформленні документів.

20:10 12.11.2018

Зональні змагання зі стрітболу

 1 листопада  в  Державному навчальному закладі «Бердянський машинобудівний професійний ліцей»  відбулись зональні змагання зі  стрітболу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів нашого регіону. В змаганнях  серед юнаків приймали участь чотири команди. Це  команда господарів,наш ліцей, ДНЗ Бердянський центр професійно-технічної освіти та Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету.  Гра  була дуже напруженою. Всі команди добре підготувались до змагань.

08:14 09.11.2018

ІХ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка

 З метою формування національного характеру, розвитку творчого потенціалу особистості, підвищення рівня знань з української мови і літератури, виховання у молодого покоління любові до мови українського народу, забезпечення її всебічного розвитку, а також вивчення та популяризації творчості Тараса Шевченка у 2010 році започатковано проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка як щорічного загальнонаціонального заходу. Він проводиться згідно з Указом Президента України від 30 вересня 2010 року № 928/2010 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»

14:02 08.11.2018

Відкритий урок з предмету "Ділова українська мова"

 Відповідно до плану роботи методичної комісії технічного напрямку 29 жовтня 2018 року викладач української мови та літератури Анохіна Ірина Євгеніївна провела відкритий урок з групою МШ – 13, які навчаються за професією «Муляр. Штукатур»  з предмету « Українське ділове мовлення»  на тему: «Резюме та основні вимоги, щодо його укладання».

13:42 07.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора